SISTE NYHETER

latest videos

The Urban Legend season 2 trailer
Watch now
The Urban Legend at San Diego Comic Con 2012
Watch now
The Urban Legend season 1 trailer
Watch now
Tv2 Lørdagsmagasinet
Watch now

LATEST media

Mike Tyson
Go to media
Pat Mills
Go to media
The Urban Legend Cosplay
Go to media
Jeffrey Wright
Go to media
Run Dmc
Go to media
Johannesburg, South Africa
Go to media
Frank Miller
Go to media
Kevin Hart
Go to media
Stan Lee
Go to media
Winnie Mandela
Go to media
Comiket (Tokyo)
Go to media
Wyclef Jean
Go to media

The Urban Legend utgave til minne om Benjamin Hermansen. Glem ikke!

Vi lanserer en spesialutgave av The Urban Legend til minne om Benjamin Hermansen i samarbeid med Benjamins minnefond. Utgaven forteller om historien til Benjamin som ble drept av nazister 26.01.2001. Dette er en utgave som vi er veldig stolte over å ha laget og som vi håper på at folk kan ta lærdom av. Vi må ikke glemme historien til Benjamin Hermansen!

LES MER

The Urban Legend sesong 3 samlebok ute nå!

ENDELIG! Er sesong 3 samlebok ute i butikkene! Etter mye venting og hardt jobbing er sesong 3 boka endelig lansert. Det er hele ni nye utgaver i samleboken, og den inneholder noen av mine favoritt utgaver av The Urban Legend så langt. Boka har blitt tatt veldig godt imot, noe jeg er veldig glad for, da hele The Urban Legend teamet har jobbet hardt og stått på med denne sesongen.

LES MER

Furuset IF/The Urban Legend superheltcup 15.august. Bli med!

Lørdag 15. august arrangerer The Urban Legend og Furuset Forum Furuset superheltcup på Furuset. Påmelding er ennå åpent. Send mail til nadir.eledrissi@hotmail for påmelding eller sms til 95974534.Det er tre aldersklasser 13-15 år, 16-18 år og 19+. Kampene spilles ute på kunstgress bane på Furuset Stadion (Stubberud, adresse: Tevlingveien 5, 1081 Oslo).Spillformat 5 mot 5 med maks 3 innbyttere pr. lag.Kampene starter kl 12:00.

LES MER

Tegneserieskaper Josef Yohannes er aktuell med tredje sesong av The Urban Legend.

Josef Yohannes er aktuell med tredje sesong av tegneserien The Urban Legend, som har en farget superhelt i hovedrollen. Helten bruker sine gode verdier til å bekjempe urett og gi de svake i samfunnet en stemme. Josef blir rørt når vi snakker om at tegneserien hans har kommet til skolebenken, og han håper det vil forandre barn og unge sitt syn på mennesker med mørk hud. The Urban Legend er en superhelt som skal motivere og inspirere, ikke bare underholde men også lære bort. Gjennom de ulike spesialutgavene om superhelten tar Josef opp viktige temaer som han syns barn og unge skal lære om, som for eksempel i Ebola-utgaven er problematikken stigmatisering av mennesker med Ebola. Veien hit har ikke vært en dans på roser, og Josef måtte faktisk til USA for å få fart på tegneserien:

LES MER

Les mine boktips for denne sommeren og høsten!

Jeg er veldig glad i å lese og har alltid vært det fra jeg var liten. Nylig ble jeg spurt av boktips.no om jeg kunne komme med noen bøker som jeg anbefaler andre å lese. Så her er mine anbefalinger.

LES MER
Se alle innlegg

Abonner her for nyheter og nye utgivelser

Takk! Din beskjed er mottatt!
Oops! Noe galt skjedde.
©2019 THE URBAN LEGEND TEGNESERIEN - UTVIKLET AV STIGARK.NO