Audi inngår samarbeid med The Urban Legend

The Urban Legend er skapt av tegneserieskaper og forfatter Josef Yohannes, og produsert av Sajid Malik. I serien møter vi en superhelt som bruker sine krefter til å bekjempe urettferdighet. Yohannes har tidligere laget flere spesialutgaver av Urban Legend for å sette viktige tema på agendaen, blant annet mobbing, klima og miljø.

- Vi er imponert over hvordan skaperne bak superhelten The Urban Legend bruker sitt engasjement kreativt for å sette viktige tema på agendaen, sier Elin Sinervo, Audi-direktør i Norge.

Josef Yohannes satset på tegneserien allerede tilbake i 2012, men måtte helt til USA før han fikk sitt ordentlige gjennombrudd. Underveis har han jobbet med Audi Jessheim, og dette samarbeidet tas nå videre.

- For oss er det stort å ha Audi med på laget, og det er inspirerende å se hvordan de virkelig har tatt en posisjon rundt elbiler og overgangen til det grønne skifte. Vi gleder oss til å fortsette å jobbe kreativt med Audi fremover og fremme viktigheten av overgangen til nullutslippsbiler, forteller Josef Yohannes, skaperen bak The Urban Legend.

Yohannes og Malik skal blant annet bruke elbiler fra Audi, foliert med Urban Legend-grafikk, når de i løpet av 2022/2023 skal holde mer enn 150 foredrag for barn og unge over hele Norge. I tillegg brukes en e-tron som eksempel på en nullutslippsbil i deres spesialutgave om klima og miljø.

- Vi er stolte over å kunne stille med biler når skaperne bak Urban Legend reiser rundt i landet. Samtidig gir dette oss en helt unik anledning til å fremme vårt engasjement for nullutslippsbiler på en ny og kreativ måte, forteller Sinervo.

tilbake til siste nytt

Abonner her for nyheter og nye utgivelser

Takk! Din beskjed er mottatt!
Oops! Noe galt skjedde.
©2019 THE URBAN LEGEND TEGNESERIEN - UTVIKLET AV STIGARK.NO