VÅRE TEGNESERIEUTGAVER

Sesong 1

Sesong 2

Sesong 3

SPESIALUTGAVER

Sesong 1

UTGAVE #1

The Urban Legend er hverdagssuperhelten Malcolm T. Madiba, en skolelærer som lever etter en rettighets- og æreskode - og som ikke har noen toleranse for voldelige kriminelle. I sin gule og svarte drakt setter The Urban Legend gutta på plass, noe som bidrar til å holde gatene i den herjede Capital City trygg i nedgangstider. Tegneserie fans kan se begynnelsen på reisen - og det som drev ham til å bli en superhelt i dette nummeret.

KJØP NÅ!

UTGAVE #2

En dusør blir plassert på hodet til The Urban Legend av Young Evil og hans onkel The Devil´s Advocate. Young Evil kidnapper Matin som han mistenker for å være The Urban Legend og forårsaker en showdown på Pirate Bay bryggen mellom Malcolm T. Madiba (den EKTE Urban Legend) og The Devil's Advocate.

KJØP NÅ!

UTGAVE #3

The Urban Legend ble kastet inn i søkelyset takket være en kampanje av reporter Sarah Parks. Mens han kjempet mot kriminalitet fortsatte populariteten hans å stige, noe som gjorde ham til en helt for folket. Oppslukt av sin besettelse med The Urban Legend lokker The Devil's Advocate ham til en felle hvor han har et oppgjør med det store monsteret Manchild.

KJØP NÅ!

UTGAVE #4

Manchild drepte nesten The Urban Legend, og han var heldig som kom seg bort med livet i behold. Butikkansatt, Mr. Fong tar ham inn og bruker gamle metoder fra Kina for å helbrede ham. Detective Fletcher vet at hans dager er talt hvis han ikke finner og dreper The Urban Legend før The Devil's Advocate dreper ham. The Urban Legend som nå er sterkere enn noensinne, etter at Mr. Fong forbedret hans sinn og kampkunnskaper, er ute etter hevn og klar til å møte Manchild og alle de andre kriminelle i Capital City.

KJØP NÅ!

UTGAVE #5

The Urban Legend har reist til Kina for å hjelpe og redde Mr. Fong, som tidligere tok ham inn og helbredet ham ved hjelp av gamle metoder fra Kina. The Urban Legend blir lokket til The Forbidden City og til The Tower of Death hvor ingen noensinne har unnsluppet levende fra Kabuki Tiger, The Blind Spider eller The Silent Dragon.

KJØP NÅ!

UTGAVE #6

Kina viste seg å være en blindvei da Mr. Fong er i Tokyo, Japan og blir kidnappet av Yakuza. The Urban Legend reiser til Tokyo, Japan for å finne Mr. Fong, mens han er der møter han en ung jente som heter Kiyoko som hjelper ham med å spore Fong til en Yakuza-sjef med navnet Tanaka. Tanaka er klar over The Urban Legends tilstedeværelse, og lokker ham inn i en felle hvor han har et oppgjør med The Seven Deadly Assassins og må velge hvem som kommer til å leve av Mr. Fong og Kiyoko.

KJØP NÅ!

UTGAVE #7

Etter å ha satt det meste av den kriminelle underverdenen bak barer, virket det endelig som om The Urban Legends problemer var over, og ting begynte å se lysere ut. Men på dagen han kom tilbake til jobb på Amaru High i Capital City, ødela en eksplosjon skolen. La Madrina går på en drapsorgie ved å prøve å drepe alle underjordiske sjefer, slik at hun kan få topposisjonen i underjorden i Capital City, og byen er på randen av et sammenbrudd.

KJØP NÅ!

UTGAVE #8

Etter eksplosjonen på skolen og attentatet på Mayor Griffin, brøt et full skala opprør ut i Capital City. The Urban Legend ble fanget i midten av den og ble satt i fengsel av det råtne politiet Kruger og Barnett. Mesterhjernen bak det hele var The Devil's Advocate som hadde trukket alle strengene fra fengselet. The Urban Legend er lenket i en fengselscelle og konfronteres med alle sine fiender fra sesong 1 og de vil gjerne skade ham kraftig.

KJØP NÅ!

Sesong 2

UTGAVE #1

The Urban Legend er fengslet etter at kjeltringene har satt ham opp, og de er klare til å drepe ham og bli kvitt ham en gang for alle, og The Urban Legend vet at han må kjempe for livet for å unnslippe levende fra Bush Penitentiary. Sarah er vitne til en konspirasjon og blir kidnappet, og byen er i full uro etter at oppgjør brøt ut i gatene i Capital City, og det er ingen lov og orden i sikte.

KJØP NÅ!

UTGAVE #2

La Madrina er tilbake på gata etter at hun brutalt drepte dommeren som dømte henne fri fra fengsel, og hun er fast bestemt på å få hevn på The Urban Legend. Det er en ny skurk i byen som heter "The Suburban Myth", og han er klar til å ødelegge The Urban Legend for å bli "de facto" superhelten i Capital City.

KJØP NÅ!

UTGAVE #3

Urban Legend overlever knapt fellen La Madrina og Suburban Myth hadde for ham, og de antar at han er død. La Madrina forlater byen nå som hun er ferdig med sin virksomhet i Capital City og Suburban Myth går berserk for å vise at han er den nye superhelten i Capital City, og at folk skal glemme The Urban Legend. Malcolm dater en ny lærer i Capital City, men er urolig fram til han kan møte Suburban Myth og gjenopprette fred og harmoni i Capital City.

KJØP NÅ!

UTGAVE #4

Malcolm er i Oslo, Norge og nyter sin tid i Oslo med Lise. Den norske politimyndigheten står midt i en krig mot Nordens mest fryktede gjeng "B-Gjengen". Politikapteinen er under sterk press fra justisministeren og har brukt alle midler på å stoppe B-Gjengen, men til ingen nytte. Det skjer en dødelig ulykke med Malcolm som tar ham dypere og dypere inn i Oslos underverden, og medlemmer av B-Gjengen ønsker å drepe ham, koste hva det koste vil.

KJØP NÅ!

UTGAVE #5

Malcolm blir utsatt for forfalskning av bevis og tiltalt for mord, og blir The Urban Legend for å renvaske navnet sitt. Politikommisjonæren blir kidnappet, og gatene i Oslo er i fullt kaos. The Urban Legend ser ingen annen utvei enn å knuse B-Gjengen en gang for alle, og redde innbyggerne i Oslo fra å falle inn i de onde hendene til B-Gjengen.

KJØP NÅ!

UTGAVE #6

Bedrøvet av sorg og skyldfølelse over Lises død, setter Malcolm seg på et fly til et ukjent reisemål og ender i en liten by på landet. Det er folkefortellinger i den lille byen som har skremt folk lenge, ingen har noen gang våget å utforske den før The Urban Legend bestemmer seg for å ta en titt og se hva det egentlig handler om. The Urban Legend finner raskt ut at han er på dypt vann og må bruke all sin styrke og krefter til å redde seg fra en forestående død.

KJØP NÅ!

Sesong 3

UTGAVE #0

Dette er en "oppsummerende" utgave av sesong 1 og 2 som forteller hvordan Malcolm Tzegai Madiba ble The Urban Legend, og alt har skjedd fram til nå. The Urban Legend har utviklet seg til en mystisk karakter og historier om hans heltemot har spredd seg over hele verden.

KJØP NÅ!

UTGAVE #1

The Urban Legend er endelig tilbake i Capital City etter å ha vært i Norge. Capital City er i full flammer og flere farlige kriminelle har inntatt byen mens The Urban Legend har vært borte, og de har blitt farligere og mektigere enn noen gang.

KJØP NÅ!

UTGAVE #2

Lonnie kommer fra et ustabilt hjem, og faren hans er en av Capital City største våpenselgere og vil ikke ha noe med han å gjøre. Han føler seg utafor og hans store helt er The Urban Legend og alle på skolen veit det, og han blir mobbet for det.

KJØP NÅ!

UTGAVE #3

The Urban er fast bestemt på å stoppe den ulovlige flyten av ulovlige militærvåpen, og jo mer han han graver jo mer finner han ut at det er store krefter som står bak det. Detektiv Fletcher er ute av fengsel igjen og vil tilbake til toppen, men møter en kald skulder fra den svarte gudfaren.

KJØP NÅ!

UTGAVE #4

Malcolm får besøk av sin gamle venninne fra Eritrea som han ikke har sett på mange år. Historien tar dem tilbake til da de vokste opp sammen i Eritrea og hvordan de beskyttet lokalbefolkningen før noe uventet skjedde, som førte til at Malcolm måtte flykte fra Eritrea.

KJØP NÅ!

UTGAVE #5

Malcolm er vel vitende over at det er en gjeng med korrupte politimenn som er ute etter å ta livet hans, men midt opp i det hele klarer Malcolm å nyte tilværelsen med sin venninne fra Eritrea. Men ting tar en plutselig en brå vending, når han finner ut at hun har blitt kidnappet og livet hennes står på spill.

KJØP NÅ!

UTGAVE #6

The Urban Legend er på krigsstien etter å vitnet det som har skjedd med Eden. Han mistenker at hans erkefiende La Madrina står bak det som har skjedd og leter overalt for å stille henne til ansvar. Men er det virkelig La Madrina som står bak det hele?

KJØP NÅ!

UTGAVE #7

The Urban Legend har blitt vist til et sted hvor han kan finne de som står bak hendelsen med Eden, men innser fort ut at det hele er en felle. For der venter flere hundre "hyener" som er klare for å ta han en gang for alle. Klarer å han å unnslippe eller vil han falle i klørne til "hyenene"?

KJØP NÅ!

UTGAVE #8

The Urban Legend finner ut hvem som virkelig står bak plottet og han er like ved å bli drept, men får uventet hjelp fra en gammel fiende. The Urban Legend får vite mer enn han takler, og ser alt som nylig har skjedd er en stor konspirasjon mot et høyere mål, hvor hans eget liv og millioner av andres står på spill.

KJØP NÅ!

SPESIALUTGAVER

Glem Ikke!

Denne spesialutgaven er til minne om Benjamin Hermansen, utgaven forteller historien til Benjamin som ble drept av av nazister 26.01.2001. Tegneserien handler også om rasisme og hvordan hvert enkelte har et moralsk ansvar til å stå opp mot hat og diskriminering.

KJØP NÅ!

Fargebok

Denne fargeleggingsboken inneholder bilder av høy kvalitet av The Urban Legend designet for å underholde og engasjere. Denne boka har en rekke illustrasjoner som er klare til å fargelegge, og vil tilfredsstille alle som liker å fargelegge. Du kan bruke penner, blyanter, tusjer, maling og fargestifter.

KJØP NÅ!

Vær den du er!

I denne spesialutgaven følger vi Sophia, Chris og Mike som alle sliter med en hudsykdom som de skammer seg over å ha og som de blir mobbet for. The Urban Legend treffer dem og gir dem pågangsmot og hjelper dem med å overkomme frykten de har og får dem til å være stolte over hvem de er. Utgaven har særlig fokus på hudsykdommene psoriasis, eksem og hidradenitis huppurativa(HS)

KJØP NÅ!

Klima utgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som tar for seg klimautfordringer vi står ovenfor idag som global oppvarming, forurensing, plast i havet, nedhogging av regnskogen samt urfolks rettigheter i regnskogen. Denne utgaven er gjort i samarbeid med Oslo kommune, Fritt Ord, Regnskogfondet, WWF (World Wildlife Fund), Norsk Elbilforening, Audi og Infinitum.

KJØP NÅ!

Ebola utgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barna om ebola. Vi følger historien om Memuna og Augustine, som har mistet foreldrene sine til ebola, og nå har landsbyen de bodde i forvist dem fra å bo der. Hjemløse og uten noen steder å gå, The Urban Legend tar Memuna og Augustine til et barnehjem der de kan bo og ha et hjem. De andre barna på barnehjemmet erter Memuna og Augustine fordi foreldrene deres døde av Ebola, så The Urban Legend bestemmer seg for å lære barna hva Ebola egentlig er, hvordan de kan beskytte seg mot det og hvordan de kan kjempe mot det.

KJØP NÅ!

Eidsvoll utgave

Malcolm tar skoleklassen sin til Eidsvoll 1814-museet som en del av historietimen, for å lære barna hvordan Norge fikk sin egen grunnlov i 1814. På samme dag blir den orginale grunnloven utstilt og en internasjonal kriminell organisasjon er kledd opp som politi og klar til å stjele grunnloven og The Urban Legend må bruke alle sine krefter for å stoppe den kriminelle gjengen fra å stjele grunnloven.

KJØP NÅ!

Mandela utgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barna om skole, utdanning og selvrespekt. Vi følger historien om en liten gutt som heter Biko, som er hjemløs etter å ha mistet foreldrene sine til Hiv/Aids. Malcolm er i Afrika for å jobbe som frivillig på et barnehjem, da han plutselig møter Biko og får høre historien hans. Malcolm blir dypt berørt av Bikos historie og tar ham til barnehjemmet. Barnehjemmet har fått mange trusler fra en ond forretningsmann som vil fjerne barnehjemmet, slik at han kan bygge luksusleiligheter for de rike. Malcolm blir til The Urban Legend og konfronterer den onde forretningsmannen og lærer ham en lekse han ikke vil glemme.

KJØP NÅ!

Anti-mobbe utgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barna om anti-mobbing. Daniella har byttet skole 3 ganger de siste 2 årene på grunn av mobbing. Hun har nå startet på en ny skole, hun er optimist og tenker at alt skal bli bedre fra nå av, men mobbingen er faktisk mye verre enn hun noen gang har opplevd. Leon er et jovialt barn som elsker musikk og fotball, men han sliter med å få nye venner fordi han alltid blir gjort narr av i klassen av skolens bølle Mike. Skjebnen sørger for at Daniella og Leon møter hverandre, og de oppdager at de har mye til felles og bestemmer seg for å holde sammen og stå opp mot mobbing ved hjelp av The Urban Legend.

KJØP NÅ!

Abonner her for nyheter og nye utgivelser

Takk! Din beskjed er mottatt!
Oops! Noe galt skjedde.
©2019 THE URBAN LEGEND TEGNESERIEN - UTVIKLET AV STIGARK.NO