VÅRE TEGNESERIEUTGAVER

Sesong 1

Sesong 2

Sesong 3

SPESIALUTGAVER

Sesong 1

UTGAVE #1

The Urban Legend er hverdagssuperhelten Malcolm T. Madiba, en skolelærer som lever etter en rettighets- og æreskode - og som ikke har noen toleranse for voldelige kriminelle. I sin gule og svarte drakt setter The Urban Legend gutta på plass, noe som bidrar til å holde gatene i den herjede Capital City trygg i nedgangstider. Tegneserie fans kan se begynnelsen på reisen - og det som drev ham til å bli en superhelt i dette nummeret.

KJØP NÅ!

UTGAVE #2

The Urban Legend er hverdagssuperhelten Malcolm T. Madiba, en skolelærer som lever etter en rettighets- og æreskode - og som ikke har noen toleranse for voldelige kriminelle. I sin gule og svarte drakt setter The Urban Legend gutta på plass, noe som bidrar til å holde gatene i den herjede Capital City trygg i nedgangstider. Tegneserie fans kan se begynnelsen på reisen - og det som drev ham til å bli en superhelt i dette nummeret.

KJØP NÅ!

UTGAVE #3

The Urban Legend ble kastet inn i søkelyset takket være en kampanje av reporter Sarah Parks. Mens han kjempet mot kriminalitet fortsatte populariteten hans å stige, noe som gjorde ham til en helt for folket. Oppslukt av sin besettelse med The Urban Legend lokker The Devil's Advocate ham til en felle hvor han har et oppgjør med det store monsteret Manchild.

KJØP NÅ!

UTGAVE #4

Manchild drepte nesten The Urban Legend, og han var heldig som kom seg bort med livet i behold. Butikkansatt, Mr. Fong tar ham inn og bruker gamle metoder fra Kina for å helbrede ham. Detective Fletcher vet at hans dager er talt hvis han ikke finner og dreper The Urban Legend før The Devil's Advocate dreper ham. The Urban Legend som nå er sterkere enn noensinne, etter at Mr. Fong forbedret hans sinn og kampkunnskaper, er ute etter hevn og klar til å møte Manchild og alle de andre kriminelle i Capital City.

KJØP NÅ!

UTGAVE #5

The Urban Legend har reist til Kina for å hjelpe og redde Mr. Fong, som tidligere tok ham inn og helbredet ham ved hjelp av gamle metoder fra Kina. The Urban Legend blir lokket til The Forbidden City og til The Tower of Death hvor ingen noensinne har unnsluppet levende fra Kabuki Tiger, The Blind Spider eller The Silent Dragon.

KJØP NÅ!

UTGAVE #6

Kina viste seg å være en blindvei da Mr. Fong er i Tokyo, Japan og blir kidnappet av Yakuza. The Urban Legend reiser til Tokyo, Japan for å finne Mr. Fong, mens han er der møter han en ung jente som heter Kiyoko som hjelper ham med å spore Fong til en Yakuza-sjef med navnet Tanaka. Tanaka er klar over The Urban Legends tilstedeværelse, og lokker ham inn i en felle hvor han har et oppgjør med The Seven Deadly Assassins og må velge hvem som kommer til å leve av Mr. Fong og Kiyoko.

KJØP NÅ!

UTGAVE #7

Etter å ha satt det meste av den kriminelle underverdenen bak barer, virket det endelig som om The Urban Legends problemer var over, og ting begynte å se lysere ut. Men på dagen han kom tilbake til jobb på Amaru High i Capital City, ødela en eksplosjon skolen. La Madrina går på en drapsorgie ved å prøve å drepe alle underjordiske sjefer, slik at hun kan få topposisjonen i underjorden i Capital City, og byen er på randen av et sammenbrudd.

KJØP NÅ!

UTGAVE #8

Etter eksplosjonen på skolen og attentatet på Mayor Griffin, brøt et full skala opprør ut i Capital City. The Urban Legend ble fanget i midten av den og ble satt i fengsel av det råtne politiet Kruger og Barnett. Mesterhjernen bak det hele var The Devil's Advocate som hadde trukket alle strengene fra fengselet. The Urban Legend er lenket i en fengselscelle og konfronteres med alle sine fiender fra sesong 1 og de vil gjerne skade ham kraftig.

KJØP NÅ!

Sesong 2

UTGAVE #1

The Urban Legend er fengslet etter at kjeltringene har satt ham opp, og de er klare til å drepe ham og bli kvitt ham en gang for alle, og The Urban Legend vet at han må kjempe for livet for å unnslippe levende fra Bush Penitentiary. Sarah er vitne til en konspirasjon og blir kidnappet, og byen er i full uro etter at oppgjør brøt ut i gatene i Capital City, og det er ingen lov og orden i sikte.

KJØP NÅ!

UTGAVE #2

La Madrina er tilbake på gata etter at hun brutalt drepte dommeren som dømte henne fri fra fengsel, og hun er fast bestemt på å få hevn på The Urban Legend. Det er en ny skurk i byen som heter "The Suburban Myth", og han er klar til å ødelegge The Urban Legend for å bli "de facto" superhelten i Capital City.

KJØP NÅ!

UTGAVE #3

Urban Legend overlever knapt fellen La Madrina og Suburban Myth hadde for ham, og de antar at han er død. La Madrina forlater byen nå som hun er ferdig med sin virksomhet i Capital City og Suburban Myth går berserk for å vise at han er den nye superhelten i Capital City, og at folk skal glemme The Urban Legend. Malcolm dater en ny lærer i Capital City, men er urolig fram til han kan møte Suburban Myth og gjenopprette fred og harmoni i Capital City.

KJØP NÅ!

UTGAVE #4

Malcolm er i Oslo, Norge og nyter sin tid i Oslo med Lise. Den norske politimyndigheten står midt i en krig mot Nordens mest fryktede gjeng "B-Gjengen". Politikapteinen er under sterk press fra justisministeren og har brukt alle midler på å stoppe B-Gjengen, men til ingen nytte. Det skjer en dødelig ulykke med Malcolm som tar ham dypere og dypere inn i Oslos underverden, og medlemmer av B-Gjengen ønsker å drepe ham, koste hva det koste vil.

KJØP NÅ!

UTGAVE #5

Malcolm blir utsatt for forfalskning av bevis og tiltalt for mord, og blir The Urban Legend for å renvaske navnet sitt. Politikommisjonæren blir kidnappet, og gatene i Oslo er i fullt kaos. The Urban Legend ser ingen annen utvei enn å knuse B-Gjengen en gang for alle, og redde innbyggerne i Oslo fra å falle inn i de onde hendene til B-Gjengen.

KJØP NÅ!

UTGAVE #6

Bedrøvet av sorg og skyldfølelse over Lises død, setter Malcolm seg på et fly til et ukjent reisemål og ender i en liten by på landet. Det er folkefortellinger i den lille byen som har skremt folk lenge, ingen har noen gang våget å utforske den før The Urban Legend bestemmer seg for å ta en titt og se hva det egentlig handler om. The Urban Legend finner raskt ut at han er på dypt vann og må bruke all sin styrke og krefter til å redde seg fra en forestående død.

KJØP NÅ!

Sesong 3

UTGAVE #0

KOMMER SNART!

UTGAVE #1

KOMMER SNART!

UTGAVE #2

KOMMER SNART!

UTGAVE #3

KOMMER SNART!

UTGAVE #4

KOMMER SNART!

UTGAVE #5

KOMMER SNART!

UTGAVE #6

KOMMER SNART!

UTGAVE #7

KOMMER SNART!

UTGAVE #8

KOMMER SNART!

SPESIALUTGAVER

Ebola utgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barna om ebola. Vi følger historien om Memuna og Augustine, som har mistet foreldrene sine til ebola, og nå har landsbyen de bodde i forvist dem fra å bo der. Hjemløse og uten noen steder å gå, The Urban Legend tar Memuna og Augustine til et barnehjem der de kan bo og ha et hjem. De andre barna på barnehjemmet erter Memuna og Augustine fordi foreldrene deres døde av Ebola, så The Urban Legend bestemmer seg for å lære barna hva Ebola egentlig er, hvordan de kan beskytte seg mot det og hvordan de kan kjempe mot det.

KJØP NÅ!

Eidsvoll utgave

Malcolm tar skoleklassen sin til Eidsvoll 1814-museet som en del av historietimen, for å lære barna hvordan Norge fikk sin egen grunnlov i 1814. På samme dag blir den orginale grunnloven utstilt og en internasjonal kriminell organisasjon er kledd opp som politi og klar til å stjele grunnloven og The Urban Legend må bruke alle sine krefter for å stoppe den kriminelle gjengen fra å stjele grunnloven.

KJØP NÅ!

Mandela utgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barna om skole, utdanning og selvrespekt. Vi følger historien om en liten gutt som heter Biko, som er hjemløs etter å ha mistet foreldrene sine til Hiv/Aids. Malcolm er i Afrika for å jobbe som frivillig på et barnehjem, da han plutselig møter Biko og får høre historien hans. Malcolm blir dypt berørt av Bikos historie og tar ham til barnehjemmet. Barnehjemmet har fått mange trusler fra en ond forretningsmann som vil fjerne barnehjemmet, slik at han kan bygge luksusleiligheter for de rike. Malcolm blir til The Urban Legend og konfronterer den onde forretningsmannen og lærer ham en lekse han ikke vil glemme.

KJØP NÅ!

Anti-mobbe utgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barna om anti-mobbing. Daniella har byttet skole 3 ganger de siste 2 årene på grunn av mobbing. Hun har nå startet på en ny skole, hun er optimist og tenker at alt skal bli bedre fra nå av, men mobbingen er faktisk mye verre enn hun noen gang har opplevd. Leon er et jovialt barn som elsker musikk og fotball, men han sliter med å få nye venner fordi han alltid blir gjort narr av i klassen av skolens bølle Mike. Skjebnen sørger for at Daniella og Leon møter hverandre, og de oppdager at de har mye til felles og bestemmer seg for å holde sammen og stå opp mot mobbing ved hjelp av The Urban Legend.

KJØP NÅ!

Abonner her for nyheter og nye utgivelser

Takk! Din beskjed er mottatt!
Oops! Noe galt skjedde.
©2019 THE URBAN LEGEND TEGNESERIEN - UTVIKLET AV STIGARK.NO