Clean & Modern Layout, Hazel is packaged with awesome features, unlimited customizability, built-in mega menu, full WooCommerce design integration, and a super clean design, for minimal lovers.

OUR CONTACTS


PO Box 16122 Collins Street West Victoria 8007 Australia

(+23) 345 322 233

Videos

Home / Videos

Sesong 1 trailer (Genesis)

Etter å ha vært utsolgt i mange år, bestemte vi oss for å relansere samleboken for sesong 1. Denne gangen valgte vi å lage en paperback-versjon som inkluderer de fire første utgavene av boken, og som markerer begynnelsen på superheltens reise.

San Diego Comic-Con 2012

Etter å ha møtt avslag fra norske forlag og distributører, tok vi et dristig valg: å prøve lykken i USA. Med Comic-Con som siste sjanse, satset vi alt på “The Urban Legend.” Bare en måned før avreise tok Norges største TV-kanal, NRK, kontakt. De ønsket å dokumentere vår reise til San Diego Comic-Con. Med spenning gikk vi med på det. Følg med og se hvordan det gikk.

Sesong 2 trailer

Det var stor spenning rundt utgivelsen av boken “The Urban Legend sesong 2”, med tittelen “Ingen vei tilbake!”. Boken ble utgitt i 2017 og besto av 7 utgaver, der vår anti-mobbeutgave var inkludert. Boken ble nominert til årets ungdomsbok av Uprisen.

TV2 Lørdagsmagasinet

Den nest største TV-stasjonen i Norge, TV2, tok kontakt med oss på vegne av det svært populære programmet Lørdagsmagasinet og ønsket å gjøre et intervju med Urban Legend-skaperen Josef Yohannes. Intervjuet fant sted i Bergen, Norge.

Sesong 1 trailer

Denne traileren kom ut da vi slapp vår første samlebok tilbake i 2014. Den første samleboken, som vi kalte Sesong 1, markerte fødselen av en ekte superhelt som besto av de første 8 utgavene og ble både kommersielt og kritikerrost.

Boken ble utgitt av Gyldendal forlag.