Clean & Modern Layout, Hazel is packaged with awesome features, unlimited customizability, built-in mega menu, full WooCommerce design integration, and a super clean design, for minimal lovers.

OUR CONTACTS


PO Box 16122 Collins Street West Victoria 8007 Australia

(+23) 345 322 233

Tegneserier

Home / Tegneserier
null
SESONG 1
View All
null
SESONG 2
View All
null
SESONG 3
View All
null
SESONG 4
View All
null
SPESIALUTGAVER
View All

Sesong 1

A change gonna come (UTGAVE #1)

The Urban Legend er hverdagssuperhelten Malcolm T. Madiba, en skolelærer som lever etter en rettighets- og æreskode – og som ikke har noen toleranse for voldelige kriminelle. I sin gule og svarte drakt setter The Urban Legend gutta på plass, noe som bidrar til å holde gatene i den herjede Capital City trygg i nedgangstider. Tegneserie fans kan se begynnelsen på reisen – og det som drev ham til å bli en superhelt i dette nummeret.

the big showdown (UTGAVE #2)

En dusør blir plassert på hodet til The Urban Legend av Young Evil og hans onkel The Devil´s Advocate. Young Evil kidnapper Matin som han mistenker for å være The Urban Legend og forårsaker en showdown på Pirate Bay bryggen mellom Malcolm T. Madiba (den EKTE Urban Legend) og The Devil’s Advocate.

not scared to die (UTGAVE #3)

The Urban Legend ble kastet inn i søkelyset takket være en kampanje av reporter Sarah Parks. Mens han kjempet mot kriminalitet fortsatte populariteten hans å stige, noe som gjorde ham til en helt for folket. Oppslukt av sin besettelse med The Urban Legend lokker The Devil’s Advocate ham til en felle hvor han har et oppgjør med det store monsteret Manchild.

still i rise (UTGAVE #4)

Manchild drepte nesten The Urban Legend, og han var heldig som kom seg bort med livet i behold. Butikkansatt, Mr. Fong tar ham inn og bruker gamle metoder fra Kina for å helbrede ham. Detective Fletcher vet at hans dager er talt hvis han ikke finner og dreper The Urban Legend før The Devil’s Advocate dreper ham. The Urban Legend som nå er sterkere enn noensinne, etter at Mr. Fong forbedret hans sinn og kampkunnskaper, er ute etter hevn og klar til å møte Manchild og alle de andre kriminelle i Capital City.

A change gonna come (UTGAVE #1)

The Urban Legend har reist til Kina for å hjelpe og redde Mr. Fong, som tidligere tok ham inn og helbredet ham ved hjelp av gamle metoder fra Kina. The Urban Legend blir lokket til The Forbidden City og til The Tower of Death hvor ingen noensinne har unnsluppet levende fra Kabuki Tiger, The Blind Spider eller The Silent Dragon.

the big showdown (UTGAVE #2)

Kina viste seg å være en blindvei da Mr. Fong er i Tokyo, Japan og blir kidnappet av Yakuza. The Urban Legend reiser til Tokyo, Japan for å finne Mr. Fong, mens han er der møter han en ung jente som heter Kiyoko som hjelper ham med å spore Fong til en Yakuza-sjef med navnet Tanaka. Tanaka er klar over The Urban Legends tilstedeværelse, og lokker ham inn i en felle hvor han har et oppgjør med The Seven Deadly Assassins og må velge hvem som kommer til å leve av Mr. Fong og Kiyoko.

not scared to die (UTGAVE #3)

Etter å ha satt det meste av den kriminelle underverdenen bak barer, virket det endelig som om The Urban Legends problemer var over, og ting begynte å se lysere ut. Men på dagen han kom tilbake til jobb på Amaru High i Capital City, ødela en eksplosjon skolen. La Madrina går på en drapsorgie ved å prøve å drepe alle underjordiske sjefer, slik at hun kan få topposisjonen i underjorden i Capital City, og byen er på randen av et sammenbrudd.

still i rise (UTGAVE #4)

Etter eksplosjonen på skolen og attentatet på Mayor Griffin, brøt et full skala opprør ut i Capital City. The Urban Legend ble fanget i midten av den og ble satt i fengsel av det råtne politiet Kruger og Barnett. Mesterhjernen bak det hele var The Devil’s Advocate som hadde trukket alle strengene fra fengselet. The Urban Legend er lenket i en fengselscelle og konfronteres med alle sine fiender fra sesong 1 og de vil gjerne skade ham kraftig.

Sesong 2

last dance with the devil (UTGAVE #1)

The Urban Legend er fengslet etter at kjeltringene har satt ham opp, og de er klare til å drepe ham og bli kvitt ham en gang for alle, og The Urban Legend vet at han må kjempe for livet for å unnslippe levende fra Bush Penitentiary. Sarah er vitne til en konspirasjon og blir kidnappet, og byen er i full uro etter at oppgjør brøt ut i gatene i Capital City, og det er ingen lov og orden i sikte.

Rise of the myth (UTGAVE #2)

La Madrina er tilbake på gata etter at hun brutalt drepte dommeren som dømte henne fri fra fengsel, og hun er fast bestemt på å få hevn på The Urban Legend. Det er en ny skurk i byen som heter “The Suburban Myth”, og han er klar til å ødelegge The Urban Legend for å bli “de facto” superhelten i Capital City.

oslo inferno (UTGAVE #4)

En dusør blir plassert på hodet til The Urban Legend av Young Evil og hans onkel The Devil´s Advocate. Young Evil kidnapper Matin som han mistenker for å være The Urban Legend og forårsaker en showdown på Pirate Bay bryggen mellom Malcolm T. Madiba (den EKTE Urban Legend) og The Devil’s Advocate.

Oslo inferno part 2 (UTGAVE #5)

Malcolm blir utsatt for forfalskning av bevis og tiltalt for mord, og blir The Urban Legend for å renvaske navnet sitt. Politisjefen blir kidnappet, og gatene i Oslo er i fullt kaos. The Urban Legend ser ingen annen utvei enn å knuse B-Gjengen en gang for alle, og redde innbyggerne i Oslo fra å falle inn i de onde hendene til B-Gjengen.

tUl vs the suburban myth (UTGAVE #3)

Urban Legend overlever knapt fellen La Madrina og Suburban Myth hadde for ham, og de antar at han er død. La Madrina forlater byen nå som hun er ferdig med sin virksomhet i Capital City og Suburban Myth går berserk for å vise at han er den nye superhelten i Capital City, og at folk skal glemme The Urban Legend. Malcolm dater en ny lærer i Capital City, men er urolig fram til han kan møte Suburban Myth og gjenopprette fred og harmoni i Capital City.

small victories (UTGAVE #6)

Bedrøvet av sorg og skyldfølelse over Lises død, setter Malcolm seg på et fly til et ukjent reisemål og ender i en liten by på landet. Det er folkefortellinger i den lille byen som har skremt folk lenge, ingen har noen gang våget å utforske den før The Urban Legend bestemmer seg for å ta en titt og se hva det egentlig handler om. The Urban Legend finner raskt ut at han er på dypt vann og må bruke all sin styrke og krefter til å redde seg fra en forestående død.

Sesong 3

fire (UTGAVE #1)

The Urban Legend er endelig tilbake i Capital City etter å ha vært i Norge. Capital City er i full flammer og flere farlige kriminelle har inntatt byen mens The Urban Legend har vært borte, og de har blitt farligere og mektigere enn noen gang.

Gun (UTGAVE #2)

Lonnie kommer fra et ustabilt hjem, og faren hans er en av Capital City største våpenselgere og vil ikke ha noe med han å gjøre. Han føler seg utafor og hans store helt er The Urban Legend og alle på skolen veit det, og han blir mobbet for det.

ego (UTGAVE #3)

The Urban er fast bestemt på å stoppe den ulovlige flyten av ulovlige militærvåpen, og jo mer han han graver jo mer finner han ut at det er store krefter som står bak det. Detektiv Fletcher er ute av fengsel igjen og vil tilbake til toppen, men møter en kald skulder fra den svarte gudfaren.

fight! (UTGAVE #7)

The Urban Legend har blitt vist til et sted hvor han kan finne de som står bak hendelsen med Eden, men innser fort ut at det hele er en felle. For der venter flere hundre “hyener” som er klare for å ta han en gang for alle. Klarer å han å unnslippe eller vil han falle i klørne til “hyenene”?

hvem er the urban legend? (UTGAVE #0)

Dette er en “oppsummerende” utgave av sesong 1 og 2 som forteller hvordan Malcolm Tzegai Madiba ble The Urban Legend, og alt har skjedd fram til nå. The Urban Legend har utviklet seg til en mystisk karakter og historier om hans heltemot har spredd seg over hele verden.

origin (UTGAVE #4)

Malcolm får besøk av sin gamle venninne fra Eritrea som han ikke har sett på mange år. Historien tar dem tilbake til da de vokste opp sammen i Eritrea og hvordan de beskyttet lokalbefolkningen før noe uventet skjedde, som førte til at Malcolm måtte flykte fra Eritrea.

rage (UTGAVE #6)

The Urban Legend er på krigsstien etter å vitnet det som har skjedd med Eden. Han mistenker at hans erkefiende La Madrina står bak det som har skjedd og leter overalt for å stille henne til ansvar. Men er det virkelig La Madrina som står bak det hele?

jeg er the urban legend (UTGAVE #8)

The Urban Legend finner ut hvem som virkelig står bak plottet og han er like ved å bli drept, men får uventet hjelp fra en gammel fiende. The Urban Legend får vite mer enn han takler, og ser alt som nylig har skjedd er en stor konspirasjon mot et høyere mål, hvor hans eget liv og millioner av andres står på spill.

stories (UTGAVE #5)

Malcolm er vel vitende over at det er en gjeng med korrupte politimenn som er ute etter å ta livet hans, men midt opp i det hele klarer Malcolm å nyte tilværelsen med sin venninne fra Eritrea. Men ting tar en plutselig en brå vending, når han finner ut at hun har blitt kidnappet og livet hennes står på spill.

Sesong 4

The calm before the storm

I gatene i hovedstaden, Capital City, har endelig fred og ro senket seg. Alle skurkene er låst inne, og innbyggerne våger endelig å bevege seg ut i det fri, en frihet de lenge har savnet. Men under den tilsynelatende perfekte overflaten ulmer det noe urovekkende. Urban Legend kjenner instinktivt at noe er i gjære og konfronterer Sugar Bear, bare for å bli fanget i en snedig felle satt av den beryktede Mississippi-familien. Snart innser Urban Legend at det lurer en langt større trussel i skyggene, og han er fast bestemt på å avdekke den før det er for sent.

A shot in the dark

Rapperen Yung Lord feirer album lanseringen på Sugar Bears klubben, men avviser en hemmelig invitasjon før han blir brutalt drept. Samtidig står Malcolm i fare for å miste jobben som lærer. Urban Legend får invitasjon til det hemmelige fellesskapet i Capital City. På festen avslører Sarah at hun etterforsker gruppen undercover. De lokker Urban Legend med rikdom og makt for å få ham over på deres side.

The Writing´s on the wall

The Urban Legend reiser utenbys for å grave dypere i det hemmelige fellesskapet. Han ankommer en by preget av politisk uro, etter at politiet har vært involvert i drap på flere svarte menn. Urban Legend tar opp kampen for å holde korrupte politimenn ansvarlige, men møter motstand fra alle kanter. Hans kamp setter ikke bare hans eget liv, men også livene til andre, i stor fare.

Guilty until proven innocent

The Urban Legend leverer en minnepinne gitt av sin kontakt, og oppdager en rekke inkriminerende bevis mot offentlige tjenestemenn, byråer og politifolk. Sarah velger å si opp sin stilling på The Wire. Men plutselig blir Urban Legend anklaget og arrestert for drapet på redaktøren Mr. Madison.

Hard to kill

Bak lås og slå innser Urban Legend at onde krefter har iscenesatt en konspirasjon mot ham for å knuse ham en gang for alle. Han blir stilt for retten og sjokkerende dømt til døden for drapet på Mr. Madison. Utenfor rettsbygningen bryter det ut opprør blant folket, og i kaoset blir Urban Legend skutt.

The Twilight Zone

The Urban Legend havner i en koma og befinner seg plutselig i en verden som ligner det gamle Kina. Der slår han seg sammen med Denise, den mystiske slangetemmeren, og Bill Baxton, den fryktløse bøddelen. Sammen tar de opp kampen mot “The Hand of Death”, en ond mann som terroriserer lokalbefolkningen.

The battles of battles

Urban Legend blir reddet fra det bevoktede sykehuset av Jack King, en tidligere filmstjerne som har unnsluppet det hemmelige fellesskapets forsøk på å drepe ham. Når Urban Legend våkner opp, avslører Jack sannheten om fellesskapets agenda. En voldsom konfrontasjon følger, og en viral video setter spørsmålstegn ved Urban Legends død. Samtidig eskalerer rivaliseringen mellom Urban Legend og Shaitan, en nådeløs hitman, mot en episk konfrontasjon.

A new beginning

The Urban Legend avslører sin hemmelige identitet, og dette sender sjokkbølger gjennom hele verden, spesielt blant de nærmeste. Etter å ha konfrontert det hemmelige fellesskapet og kjempet en hard kamp, innser Urban Legend at han må forlate Capital City og legge sitt gamle liv bak seg.

Han starter et nytt liv langt borte, men plutselig blir han konfrontert av noen fra fortiden, noen han trodde var borte for alltid, noen som en gang sto ham nærmest.

Hvem er the urban legend? - Part 2 (UTGAVE #0)

Denne utgaven oppsummerer sesong 1, 2 og 3 og forteller historien om hvordan Malcolm Tzegai Madiba ble til The Urban Legend. Den dekker alle hendelsene fram til nå. The Urban Legend har utviklet seg til en mystisk figur, og historier om hans heltemot har spredt seg over hele verden, noe som har gitt ham mange tilhengere og fiender.

Spesialutgaver

Mandela utgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barna om skole, utdanning og selvrespekt. Vi følger historien om en liten gutt som heter Biko, som er hjemløs etter å ha mistet foreldrene sine til Hiv/Aids. Malcolm er i Afrika for å jobbe som frivillig på et barnehjem, da han plutselig møter Biko og får høre historien hans. Malcolm blir dypt berørt av Bikos historie og tar ham til barnehjemmet. Barnehjemmet har fått mange trusler fra en ond forretningsmann som vil fjerne barnehjemmet, slik at han kan bygge luksusleiligheter for de rike. Malcolm blir til The Urban Legend og konfronterer den onde forretningsmannen og lærer ham en lekse han ikke vil glemme.

Ebola utgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barna om ebola. Vi følger historien om Memuna og Augustine, som har mistet foreldrene sine til ebola, og nå har landsbyen de bodde i forvist dem fra å bo der. Hjemløse og uten noen steder å gå, The Urban Legend tar Memuna og Augustine til et barnehjem der de kan bo og ha et hjem. De andre barna på barnehjemmet erter Memuna og Augustine fordi foreldrene deres døde av Ebola, så The Urban Legend bestemmer seg for å lære barna hva Ebola egentlig er, hvordan de kan beskytte seg mot det og hvordan de kan kjempe mot det.

Anti-mobbe utgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barna om anti-mobbing. Daniella har byttet skole 3 ganger de siste 2 årene på grunn av mobbing. Hun har nå startet på en ny skole, hun er optimist og tenker at alt skal bli bedre fra nå av, men mobbingen er faktisk mye verre enn hun noen gang har opplevd. Leon er et jovialt barn som elsker musikk og fotball, men han sliter med å få nye venner fordi han alltid blir gjort narr av i klassen av skolens bølle Mike. Skjebnen sørger for at Daniella og Leon møter hverandre, og de oppdager at de har mye til felles og bestemmer seg for å holde sammen og stå opp mot mobbing ved hjelp av The Urban Legend.

Eidsvoll utgave

Malcolm tar skoleklassen sin til Eidsvoll 1814-museet som en del av historietimen, for å lære barna hvordan Norge fikk sin egen grunnlov i 1814. På samme dag blir den orginale grunnloven utstilt og en internasjonal kriminell organisasjon er kledd opp som politi og klar til å stjele grunnloven og The Urban Legend må bruke alle sine krefter for å stoppe den kriminelle gjengen fra å stjele grunnloven.

Glem Ikke!

Denne spesialutgaven er til minne om Benjamin Hermansen, utgaven forteller historien til Benjamin som ble drept av av nazister 26.01.2001. Tegneserien handler også om rasisme og hvordan hvert enkelte har et moralsk ansvar til å stå opp mot hat og diskriminering.

Vær den du er!

I denne spesialutgaven følger vi Sophia, Chris og Mike som alle sliter med en hudsykdom som de skammer seg over å ha og som de blir mobbet for. The Urban Legend treffer dem og gir dem pågangsmot og hjelper dem med å overkomme frykten de har og får dem til å være stolte over hvem de er. Utgaven har særlig fokus på hudsykdommene psoriasis, eksem og hidradenitis huppurativa(HS)

Klima utgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som tar for seg klimautfordringer vi står ovenfor idag som global oppvarming, forurensing, plast i havet, nedhogging av regnskogen samt urfolks rettigheter i regnskogen. Denne utgaven er gjort i samarbeid med Oslo kommune, Fritt Ord, Regnskogfondet, WWF (World Wildlife Fund), Norsk Elbilforening, Audi og Infinitum.

The Writing´s on the Wall

The Urban Legend reiser til en by preget av politisk uro, der politiet har vært innblandet i flere drap på svarte menn. Dette tvinger Urban Legend til å kjempe for å holde korrupte politifolk ansvarlige. Men han møter motstand fra alle kanter. Denne kampen setter ikke bare hans eget liv, men også livene til andre, i stor fare.

Førstehjelp!

Denne spesialutgaven er til minne om Benjamin Hermansen, utgaven forteller historien til Benjamin som ble drept av av nazister 26.01.2001. Tegneserien handler også om rasisme og hvordan hvert enkelte har et moralsk ansvar til å stå opp mot hat og diskriminering.