POR Language POR Language
The Urban Legend small LOGO

Utgivelser

Finn den nyeste tegneserie utgaven av The Urban Legend.

January 27, 2016

Utgave 1 / Sesong 1

Malcolm T. Madiba er en 29 år gammel lærer ved en videregående skole i den oppdiktede byen «Capital City» (også kjent som Guds by). Byen er nær konkurs, korrupsjon og kriminalitet rår i en by med nedslitt moral og et dertil hørende politikorps. Etter at en nær venn blir ranet og Malcolms fetter blir myrdet, sverger Malcolm på at alle kriminelle skal få som fortjent. Malcolm starter sin modige kamp mot onde krefter i byen og andre steder verden over hvor hans rettferdighetssans tar ham. Utkledt som «Urban Legend», i et gult og svart kostyme, benytter Malcolm seg av ferdigheter innen kampsport.

January 27, 2016

Utgave 2 / Sesong 1

En dusør er lagt på hodet til The Urban Legend og alle de kriminelle i Capital City er på jakt etter han.

January 27, 2016

Utgave 3 / Sesong 1

The Urban Legend fortsetter sin kamp mot de kriminelle og journalisten Sarah Parks gjør han til helt for folket ved å putte han i søkelyset. Djevelen´s advokat lurer The Urban Legend i en felle hvor han har et oppgjør med det store monsteret Manchild.

January 27, 2016

Utgave 4 / Sesong 1

The Urban Legend ble hardt skadet i oppgjøret mot Manchild, og må bruke gamle metoder fra Kina med hjelp av Mr. Fong for å bli frisk igjen. The Urban Legend sterkere enn noensinne, er klar for hevn og er klar for å ta Manchild og alle de største kriminelle i Capital City.

 

 

January 27, 2016

Utgave 5 / Sesong 1

For å redde sin venn, må The Urban Legend reise til Kina. Klarer han å overleve “Dødens tårn?”

 

January 20, 2016

Utgave 6 / Sesong 1

The Urban Legend reiser til Tokyo, Japan for å redde sin venn Mr. Fong, som er er kidnappet av Yakuzaen. Mens han er der treffer han på en ung jente som heter Kiyoko, som hjelper han med å spore opp Fong, men Tokyo er full av uhyggelige overraskelser hvor alt ikke alltid er det det utgir seg til å være.

January 20, 2016

Utgave 7 / Sesong 1

Etter å ha puttet de største kriminelle bak lås og slå, så det endelig ut som The Urban Legend´s problemer var over og at ting endelig var bedre, men det skulle vise seg å være langt fra sannheten.

January 20, 2016

Utgave 8 / Sesong 1

Etter en skoleeksplosjon, bryter det ut opptøyer i gatene av Capital City. The Urban Legend står midt opp i det hele og prøver å finne ut hvem står bak denne konspirasjonen og gjør alt han kan for å stoppe det, men denne gangen er det ikke nok.

January 20, 2016

Utgave 1 / Sesong 2

The Urban Legend er i fengsel etter å ha blitt kidnappet av de kriminelle bossene og de er klare til å drepe han en gang for alle. The Urban Legend veit han må kjempe for livet hvis han skal klare å komme seg ut av Bush fengsel i live.

January 20, 2016

Utgave 2 / Sesong 2

La Madrina er tilbake i gatene og er besatt av å få sin hevn på The Urban Legend, så hun allierer seg med The Suburban Myth slik at de sammen kan kvitte seg med deres felles fiende.

January 27, 2016

Utgave 3 / Sesong 2

The Urban Legend er antatt død av La Madrina og Suburban Myth, etter de lurte han i en felle. Han må ta et endelig oppgjør med Suburban Myth for å gjenopprette fred og harmoni i Capital City.

January 20, 2016

Utgave 4 / Sesong 2

The Urban Legend er i Norge og nyter å være i Oslo for første gang. Norsk politi og den fryktede banden B-Gjengen er i full krig med hverandre, og The Urban Legend blir dratt inn i det hele, hvor han må redde Oslo fra å falle i feil hender.

January 20, 2016

Utgave 5 / Sesong 2

The Urban Legend blir anklaget for mord og må gjøre alt for å rense sitt navn, mens Oslo er i fullstending kaos. Samtidig får banden B-Gjengen mer og mer makt i Oslo, som fører til at The Urban Legend må gjøre det han kan for å knuse B-Gjengen en gang for alle.

January 20, 2016

Utgave 6 / Sesong 2

Malcolm er full av sorg etter det som skjedde i Oslo og bestemmer seg for å dra til et ukjent sted hvor han ender opp i en liten by ut på landet. Det er en folklore i denne lille byen som har gjort folk redde i lang tid, og det er ingen som har tørt å finne ut av det før The Urban Legend bestemmer seg for å se hva det virkelig er om.

January 20, 2016

The Urban Legend Sesong 1 (samlebok) – En ekte superhelt blir til

Malcolm T. Madiba er en 29 år gammel lærer ved en videregående skole i den oppdiktede byen «Capital City» (også kjent som Guds by). Byen er nær konkurs, korrupsjon og kriminalitet rår i en by med nedslitt moral og et dertil hørende politikorps. Etter at en nær venn blir ranet og Malcolms fetter blir myrdet, sverger Malcolm på at alle kriminelle skal få som fortjent. Malcolm starter sin modige kamp mot onde krefter i byen og andre steder verden over hvor hans rettferdighetssans tar ham. Utkledt som «Urban Legend», i et gult og svart kostyme, benytter Malcolm seg av ferdigheter innen kampsport. The Urban Legend Sesong 1 – En ekte superhelt blir til, inneholder de åtte første historiene om The Urban Legend samt mye nytt stoff om forfatteren, andre historier om superhelten Urban Legend og annet spennende bakgrunnsstoff.

January 20, 2016

Mandela spesialutgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barn om skole, utdannelse og selv-respekt. Denne utgaven ble gjort i samarbeid med Mandela Bangle og The Nelson Mandela library project som er en del av The Nelson Mandela Family Foundation.

January 20, 2016

Ebola spesialutgave

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barn om ebola og hvordan de kan beskytte seg mot ebola.

February 19, 2016

Anti-mobbing spesialutgave av The Urban Legend

Dette er en spesialutgave av The Urban Legend som lærer barn om mobbing og selvrespekt.

Copyright © 2016 The Urban Legend AS. All Rights Reserved